SKAPA

- Framtidens kapitalförvaltning -

Triangel

COIN VÄXER

Vi vill utöka teamet med bra personligheter som har kompetens inom...

Kvantitativ analys

Finansiell teknologi/programmering

Investerings- och portföljstrategi

Kundrelationer och marknadsföring

Alternativa tillgångsslag

Manager selection research

LEDIGA TJÄNSTER

CHIEF TECHNOLOGY OFFICER (CTO)

Vill du utveckla och ansvara för COINs digitalisering? Navet är ett molnbaserade verktyg för portfölj- och förvaltaranalys, optimering och ALM. Vi söker en CTO med starkt intresse för finansiella marknader och goda kunskaper inom programmering och matematik/statistik.  

ANALYTIKER

Skapa branschens vassaste portföljstrategi- och analysverktyg. Vi söker dig med 0-3 års arbetslivserfarenhet samt examen i datavetenskap eller matematik/statistik.

SENIOR INVESTMENTKONSULT

Var med och utveckla COINs rådgivningskoncept tillsammans med våra kunder. Vi söker dig med mer än 5 års erfarenhet från institutionell kapitalförvaltning.

SÄLJ- OCH MARKNADSFÖRING

Vi söker en senior medarbetare med ansvar för att ytterligare accelerera COINs tillväxt. Befintliga kundrelationer och erfarenhet av digital marknadsföring premieras.

DELTIDSANSTÄLLNING/
EXAMENSARBETE

Deltidsanställning för Sveriges vassaste blivande finansanalytiker och programmerare inom fintech. Kan kombineras med examensarbete.

SAKNAS NÅGON TJÄNST?

På COIN är vi alltid öppna för nya möjligheter. Har du kompetens som inte nämns i någon av ovanstående annonser, men som skulle komplettera vårt team? Då vill vi höra från dig!